~ Dreamy-Animal ~ Nélkülük élni lehet, de nem érdemes! ~
Menük

 
 
 

 
 
Az oldalról

A weblap a csodálatos állatvilággal foglalkozik. Minden cikket én gépeltem be az oldalra NEM MÁSOLTAM! A weboldalt mozillában ajánlatos megtekinteni, mert előfordulhat, hogy más böngészőkben elcsúszik. Ha bármi problémád akad jelezd :)
Szerkesztő: Animaldoctor
Design: Animaldoctor
CSS: Aranymeli
Nyitás: 2011.11.18
Zárás: 2015.04.19
Téma: Állatok

Képek: Kimballstock, Pinterest

 
Szőrmókok

Photobucket Photobucket Photobucket http://i.imgbox.com/acwHMhGD.jpg http://i736.photobucket.com/albums/xx1/free_london/jyu789.png Photobucket

 
Pamacsok

 
Pet Chat
 
 

 
 

 
 
 
 

 

 
Látogatók
Indulás: 2011-11-18
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
CSS Codes
Rendelő

Könyv- és filmajánló

2013.11.10. 11:31, Animaldoctor
Nagy sáskarák

Mi vesz körbe minket? Az elektronikus világ. Ám amikor leülünk tv-zni, vagy dvd-t nézni nem csak a sok idióta filmet lehet megnézni, hanem van sok érdekes állatos film, amelynek több tanulsága van, mint egy vígjátéknak azt garantálom! Én nagyon szeretek olvasni. Ha te is szeretsz olvasni, itt van pár klassz könyv, kutyaidomításhoz, macska kényesztetéshez. De ha inkább vicces történeteket akarsz olvasni, olyan is akad. Itt találhatók a kedvenc könyveim és filmjeim.

http://marvin.bookline.hu/product_images/1443/B913951.JPGMennyire okos a kutyám? Sokan kérdezik. Rachel Federman IQ-teszkönyv kutyáknak című, kiskönyvéből most ezt kiderítheted. Megannyi kérdés vár kutyusodra, hogy kiderítsd mennyire is okos. Aztán néhány oldalon keresztül keményebb feladatok is megtornáztatják kedvenced agyát. Vajon mennyire is okos? A végeredmény pontszámolásnál, az értékelő lapon megtudhatod mennyire is okos igazából! Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, vedd meg a könyvet, és töltsd ki kutyusoddal, majd lásd kutyádnak mekkora az IQ-ja

 

http://www.booker.hu/_cachingdbfield/YV90ZXJtZWtfa2VwZWs,/bmFneWtlcA,,/M/T/E/y/N/T/I/,/bk012180nagy.jpgTalán Blake a legrosszabb kutya akit eltudsz képzelni! Egy kutya átlagos napjai mindig az evésről, alvásról, játszásról szólnak, de Blka nem ilyen kutya! Blake az a kutya aki rendszeresen felmászik a gazdája lábára, feldühíti a szomszédot. Blake gazdájával él, és barátnőjével, persze van kis családja is... Ella és a fogadott kölykük Coleridge. E kutyáknak egyáltalán nem átlagos a napjuk! Hol a bandával vannak, és próbálják kiszabadítani egy rossz állapotban lévő kutyalányt. Ezért Blakenek fel kell áldoznia Csodakutya rangját, hogy azt az öreg Scottienek adja, hogy megmenthessék a vak kutyát. De miközben megmentik őt, Blake azon is van, hogy Ellát büszke anyává tehesse. További részletekért olvasd el az 1. és 2. részt is!

 

http://s05.static.libri.hu/cover/59/a/820436_5.jpgAkinek négylábú barátja kissé kényesztetésre szorul... ez a könyv bemutatja a macskák kényesztetését. Négylábú kedvencünknek megkönnyíti életét, ha kissé kényesztetjük őt. Megannyi leírást találhatunk a macska megérintéséről és a többi érintésről is! Boldog életet élhet macskánk, ha ezt a könyvet kezünkbe látja! További információkért keresd a könyvesboltokban, e tanulságos könyvet, és vedd meg, majd olvasd el a macskamasszás 238 oldalas leírását! Jó olvasást!!

 

10 perc játék a kutyával a nap fénypontja kutya és gazdi számára!
A rövid, vidám foglalkozások ideális fejlesztési lehetőséget, rendszeres testmozgást és sikerélményt nyújtanak kutyádnak. A játékos gyakorlatok növelik kedvenceid intelligenciáját, az új mozgásformák elsajátítása során észrevétlenül fejlődnek kreatív képességei. Az együtt töltött mókás percek hamarosan a nap fénypontját jelentik mindkettőtök számára.

 

 

A kötet kitűnő lehetőség arra, hogy közelebb kerülj a kutyádhoz, segíts neki beilleszkedni a családba, folyamatosan fejleszd szellemi és fizikai képességeit.

- Trükkök gazdag tárháza valamennyi kutya számára és minden készségszinten: pitizés, meghajlás, a távirányító megkeresése, és ez még mind semmi!
- Instrukciók lépésről lépésre haladva, támpontok az idomárok számára, ötletek felmerülő problémák megoldásához, készségfejlesztést szolgáló, egymásra épülő gyakorlatok.
- A bonyolultabb trükkök részekre bontása, a hatékonyság érdekében a leírások külön-külön foglalkoznak a könnyen elsajátítható részkészségekkel, ismertetve a trükk működésének lényegét s a várható eredményt.

 

Alfium: a hülyeség kémiai reakcióba lépett egy macskával és rászabadult a világra.
"Szőrös ma azt mondta, hogy egy-két dolog meg fog változni, például lenyugtatólövedékez, vagy elad szervkereskedőknek Üzbegisztánba, a szőrömből pedig kesztyűt csinál. Szerinte teljesen retardált vagyok, és esély sincs arra, hogy valaha normális leszek, úgyhogy neki is álltam szépen, módszeresen körbepisálni a házat... Mondjuk, ha rend lesz és fegyelem mostantól, akkor nem kell eladnia, mert elmegyek magamtól, esetleg olyasféle változások lesznek, hogy kikaparom a szemét, rászúrom a fogamra és azzal törölgetem a seggem. Mit képzel már?"

Tényleg, mit képzel Szőri, ez a balfék? Mert hogy Alfi, a két fröccsért kapott szőrgombóc mit képzel, arról igen részletes és cizellált képet kapunk a naplójából. Kezdve azzal, hogy ő maga az Atyaúristen, ősrobbanással, káosszal, macskarmaggeddonnal egyetemben.

 

Két kutyus és egy cica elhatározzák, hogy elszakadnak a gondjukat viselő családtól, és minden akadályt leküzdve megkeresik régi gazdáikat. Nekivágnak tehát a Sierra-hegység vadonjának a három gyerek és szüleik, Laura és Bob nyomát kutatva. Az állatoknak sejtelmük sincs arról, milyen veszélyek várhatnak rájuk, nem ismerik az idegen, vad világot. Bár hármuknak sem együtt, sem külön-külön nem lehet esélye a túlélésre, mégis elszántan követik azt a belső hangot, amely gazdáikhoz vezeti őket.
 
 
 
 
A Turner család Baltimore nagyvárosi dzsungeléből a virginiai Shenadoah Völgybe utazik, hogy ott új életet kezdjen. Útjuk során melléjük szegődik egy skótjuhász kutya, akit a hétéves Jennifer kedvenc történetének főhőséről Lassie-nek nevez el. A kutya a család tagja lesz, együtt fedezik fel a festői környéket. Jennifer bátyja, Matt rábeszéli a családot, hogy létesítsenek birkafarmot, hiszen övék a legjobb legelő, és a legjobb juhászkutya a környéken. Még hátravan azonban a szomszéd birkatenyésztővel való küzdelem, aki nem nézi jó szemmel a rivális farm létrejöttét.
 
 
Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi. A kutya azonban élete végéig hűségesen várta a professzort, minden nap megjelent az állomáson.
 
 
 

http://4.bp.blogspot.com/-uFhjWq_IJpQ/TvT33zx2kqI/AAAAAAAAByE/n9gWhylapcY/s1600/santa%2Bbuddies.jpgAz öt golden retriever kölyük újra visszatért, hogy boldog karácsonyt kívánhasson! Nézd meg a Santa Buddies kutyás filmet, mely az öt golden retriever újabb kalandjáról szól. Rózsabimbó, Bukfenc, Butha, Maszat és Pocak az öt kölyök karácsonyi részében minden kiderül ha megnézed!

 

 

 

http://img4.indafoto.hu/5/7/24927_de9cf7fc237bf2217c1c576e4f026fee/7265207_ea7e61d0be1bf046634968667886d690_xl.jpgA kutyák és macskák közti háború még nem fejeződött be és elméletileg sosem fog. A két ellenséges tábornak azonban most össze kell fogniuk, mert egy hatalommániás macska az egész világot magának akarja, és a legyőzése csak közös erővel sikerülhet.

 

 

 

 

Valamint, a csodálatos tengervilágba is tekintsünk be egy cikk erejével. Azt pedig itt találhatjátok, bővebben :)
>> Nagy sáskarák

EXTRA CUKI :D

2013.11.09. 17:59, Animaldoctor
Videómaraton :)

Volt már olyan, hogy cicusod rosszat csinált és te leszidtad, vagy rajtakaptad? És ő is hasonlóképpen reagált? :D édesek ezek a szőrmókok, ha észreveszik, hogy meglátták miközben éppen tevékenykedtek! (pedig csak szerette volna megtanulmányozni, azt a vörös bugyit :D biztos randira készült)

Azt mondják, hogy a cicák egyszerűen UTÁLJÁK a vízet! Tényleg? Ebben a videóban kiderül, hogy valóban ez nem is így van, mert ezek a szőrgombócok előszeretettel lubickolnak a vízben :D

Végül pedig egy nagyon-nagyon okos kutyus mutatkozik be egy videóban, aki gazdáját mindenben kisegíti, sőt még vásárolni is elmegy vele :) egyszerűen édes :)

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG